Project Description

The Mall

The Mall

What we did

The Mall Blackburn contacted us looking for ideas to upgrade their tired staff kitchen. They wanted to inject some colour and a more modern feel to the area as well as make it feel more spacious without losing seating space. We suggested they go with the Remexx Bloxx table with a mixture of matching bench seating and some colourful café chairs.

We added a bit more zing by getting Remexx to powder coat the legs in funky colours that matched the Malls corporate colours. Lorraine really liked the finish we selected for the table tops and asked if we could bespoke make the kitchen worktops to match instead of using off the shelf options. With the help of our supplier Panache Bespoke we obliged making an area all the staff are now delighted to spend time in.

Project gallery